RELATERTE ARTIKLER

KURS

PRODUKTER

Kommunale data på mobile enheter
Antall nettbrett og smarttelefoner i de tusen hjem er i en enorm vekst, og store deler av det norske publikum forventer å få tilgang til kommunale data også på sine nettbrett og smarttelefoner.
Les mer

KONSULENTTJENESTER

Oversikt over offentlig eiendom
Vi hjelper kommunene med med å få oversikt over hvilke eiendommer de eier blant annet i forhold til FDV.
Les mer

Kommunekart

Kommunekart

Kommunekart gir innbyggere, politikere og saksbehandlere tilgang til kommunale plan- og kartdata på mobile enheter.

Kommunekart
Kommunekart
Kommunekart
De fleste kommuner tilbyr detaljerte kartdata gjennom en webløsning. Av disse er det de aller færreste som egner seg for bruk på mobile enheter med plattformer fra Apple eller Google. Samtidig vokser brukergruppen av disse plattformene med en enorm hastighet, og ikke minst medfører det økte bruksområder for kommunale kartdata.

Norkart leverer appen Kommunekart for publisering av kommunale kartdata på nettbrett og mobil.

Kommunekart retter seg mot et bredt spekter av brukergrupper som er utstyrt med nettbrett eller smarttelefon:
  • Innbygger
  • Saksbehandler
  • Politiker
  • Feltarbeidere

Kommunekart er tilgjengelig i de to plattformenes kommersielle markedsplasser, henholdsvis App Store og Google Play. Dette gir alle brukerne enkel tilgang til appen. Kommunekart baserer seg på landsdekkende bakgrunnskart fra Web/Atlas.
I tillegg får brukeren tilgang til detaljerte, ferske kartdata som Eiendomskart, Tiltak, og Plandata. Disse kartdataene hentes gjennom eksisterende eller tilrettelagte WMS-datakilder, og det er dermed mulig å vise egenskaper fra disse kartlagene. Ruteberegning er standard funksjonalitet i appen.

  • Grunnkart, Flyfoto og Hybridkart
  • Kommune-, regulerings- og bebyggelsesplaner
  • Planregister
  • Plandokumenter

Skreddersøm
Kommunekart er en landsdekkende app som publiseres i App Store og Google Play. Dette gjør at brukeren kan forholde seg til én app, og slipper å laste ned og installere en app for hver kommune man ønsker tilgang til kartdata for. Norkart Geoservice kan om ønskelig tilby ulike utvidelser og tilpasninger, for eksempel flere tilgjengelige kartlag eller kommunespesifikk app med eget navn og egen logo i App Store og Google Play.

App for internt bruk i kommunen
Kommunekart baserer seg på offentlig tilgjengelige data, og gir en stor gevinst for en rekke brukergrupper. Dersom det er aktuelt med visning av informasjon som ikke skal publiseres offentlig, kan dette gjøres gjennom en intern app. Norkart tilrettelegger og leverer slike. For håndtering av enheter, installasjoner, utrulling og sikkerhet anbefaler vi å benytte våre samarbeidspartnere SmartPhones og Telenor.

Kom-i-gang
Dersom man av ulike årsaker ikke er i posisjon til å tilby sine brukere kommunale data på mobile plattformer, tilbyr Norkart en kom-i-gang-løsning til lav kostnad. Denne gir tilgang til detaljerte kartdata, flyfoto og hybridkart, med søkefunksjonalitet og ruteberegning, uten tilgang til plankart, planregister eller plandokumenter.

Last ned Kommunekart:

Facebook Twitter
RSS feed
KONFERANSER
KURS
NYHETER
OM OSS
PRODUKTER
TJENESTER
© Norkart as - Ansvarlig redaktør og Webmaster Trond Hegna | Powered by WiP